Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle mne je tento článek velmi dobře napsaný! Jsem rád, že se najdou i mladí lidé, kteří nepodlehnou uměle vyvolanému fanatismu této doby. Nerozumím této době, kde se pošlapávají a ničí tradiční hodnoty! Dnes je svět postavený opravdu na morálce, které nerozumím a ani nechci rozumět!!!

0 0
možnosti
Foto

Podle mne je tento článek velmi dobře napsaný! Jsem rád, že se najdou i mladí lidé, kteří nepodlehnou uměle vyvolanému fanatismu této doby. Před nedávnem jsem se pozastavil nad tím, jak Amíci zakázali fotografii ženy, která kojí své dítě a je vidět její ňadrto. Byla to jen kampaň, která měla propagovat důležitost kojení žen!!! Toto se stává v době, kdy skoro každý Americký i neamerický film se neobejde bez sexu, hraničícím s pornem a bez krvavého násilí?! Nerozumím této době, kde se pošlapávají a ničí tradiční hodnoty! Vždyť většinou sex je nyní brán mladými lidmi, jako nástroj fyzického uspokojení, že se NIKDO nyní nepozastavuje nad tím, že je něco jako LÁSKA nebo ZODPOVĚDNOST ZA SVOJI (i ostatních) BUDOUCNOST!!! A když se pozastavíme nad tím, jak nyní mladí lidé berou funkci dítěte, tak bych některým snad dal i pár facek! V mnohých případech je dítě JEJICH PŘEKÁŽKOU V KARIEŘE a nebo dokonce i OBTÍŽÍ, PROTOŽE BY SE O NĚJ MUSELI STARAT!!! Dnes je svět postavený opravdu na morálce, které nerozumím a ani nechci rozumět!!!R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Výborný článek. Je úplně jedno, jestli jsou to (a byli) skutečné důvody k zániku jakékoliv "říše", každopádně je v těch bodech kus pravdy a já jsem rád, že se nad tím někdo pozastavuje, že se ptá, že to řeší.. díky :)

1 0
možnosti
Foto

No, co se psů týká, tak já do svého parťáka klidně nacpu peníze, protože věrnějšího kámoše nikdy a nikde nenajdu. A víte proč? Protože on by mě miloval i kdybych do něj nevrazil ani korunu...

4 0
možnosti

:-)...........také vřelý souhlas! Tak to je! R^R^R^

2 0
možnosti

1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.2. Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.3. Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečuji o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.4. Literatura a umění se stávají bezduchým. vytváří se planá zábava za každou cenu. Úroveň vzdělání rapidně klesá.5. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.6. Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldneři.7. Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.8. Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.9. Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.10. Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.11. Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.12. Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.13. Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.14. Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti zisku. udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.15. Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.16. Šíří se cynismus.17. Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.18. Do země přichází velké množství cizinců. 19.Politikové nadbíhají lůze, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry). 20.Občané stále na všechno nadávají.

12 0
možnosti

Protože se to do jednoho příspěvku nevešlo, uvádím zdroj : "Úpadek a pád Římské říše" - Edward Gibbon(1737-1794, britský historik).

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS