Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Užitečná úvahaR^.

A "lobotomický článek" - to mě pobavilo:-).

0 0
možnosti

Dovolím si nesouhlasit, že průzkum nemá cenu. Průzkum ukazuje, jak budou zřejmě na podobné otázky odpovídat voliči u voleb. Názor odborníků je věc sice hezká, ale to, jestli se postaví, nebo nepostaví JE, je pouze a jedině politická otázka. Stejně jako to, jestli lidé chtějí, nebo nechtějí ve městě smog za cenu omezení (se). Je to jen a jen politika.

0 0
možnosti
ZJ

Názor odborníků je jedna věc a řvaní hloupých studentů univerzit druhá.

Podívejte se na Rakousko. Několikrát jsem jel do Vídně, když nefoukalo. Vrtule stály, ale tramvaje jezdily. A oblbnutý Němec z Rakouska (tzv.Rakušan) využíval doma pouze dobrou ekologickou elektřinu. Neboť měl v rozvaděči instalovanou zázračnou krabičku,která nepustila dál tu šerednou elektřinu z Dukovan.

1 0
možnosti
Foto

Pane Machači, reaguji pouze na perex. Na to nepotřebujete žádný průzkum. Postačí Vám zjistit, zda v noci, nejlépe o půlnoci dají soláry nějaký výkon a to samé při bezvětří u větrníků.

A pak Vám stačí zodpovědět si tu, naprosto základní otázku, zde v těch prodlevách či výpadcích výkonu obnovitelných zdrojů, potřebujete funkční elektrorozvodnou síť, která bude společnost zásobovat elektrickou energií.

1 0
možnosti
JB

J43i25r26i 98B35o61r

23. 8. 2018 10:27

Reagujete úplně mimo(ostatně jako většinou).Přečtěte si prosím ten blog.

1 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Normální člověk s racionálními názory na svět kolem nás. Lidé jsou inteligentní a proto by za své činy měli být odpovědní.

Seznam rubrik