Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Jediná cesta k záchraně udržitelnosti života na Zemi je snížení počtu obyvatel. Trochu se to pořeší bojem o zdroje, ale bude ještě dlouhá cesta než se pochopí, že podporou množení kobylek obyvatelnost planety nezachráníme.

Chce to trochu počítat a když nakrmím 100 milionů hladových a za pár let mám 400 milionů natažených rukou, tak jak dlouho to může fungovat?

4 0
možnosti
Foto

Do té doby, něž ti hladoví sežerou i Vás.

1 0
možnosti
Foto

L66e19o80n 36T20o86m68e13v

12. 8. 2019 19:08

Napsal jsem jí ať navštíví Čínu a zjedná tam pořádek.

3 0
možnosti
Foto

To víte, něco se musí vymyslet, aby se počet obyvatel začal redukovat. ;-(

1 0
možnosti
Foto

Už první větě titulku moc nerozumím a další text opravdu působí, jak píšete - hystericky. Uberte páru, přetlak škodí zdraví. :-)

1 2
možnosti
RB

Největší legrace na tom ovšem je, že země je vlastně ledová planeta, relativně krátká oteplení jsou námi samými pojmenovány jako doby meziledové. Důkaz? Dinosauři údajně vyhynuli po nárazu obrovského meteoritu. Proč ovem vyhynuli studenokrevní dinosauři a proč nevyhynuli teplokrevní savci? Nehledě k tomu, že ani dinosauři tak úplně nevyhynuli. Jen se dnes jmenují vravci, vlaštovky, kondoři. Smrt dinosaurů prostě způsobil konec ujedné doby meziledové.

1 0
možnosti
MR

Jde vlastně o nekonečný seriál, jež vyplývá z toho jak člověk vnímá čas. Není schopen vnímat věci v časovém a kontinuálním vývoji ale vše vnímá tady a teď. Tím vlastně vzniká neustále určitý vyhrocený děj, situace a stav a na tom vlastně fungují media a ovládání lidí. Člověk vlastně zaspal svoji evoluci a je otrokem svého času, tady a teď. Před tím to bylo téma migrace, před tím rozpad Blízkého východu, před tím bankrot Řecka, před tím EL Nino a povodně ... Nejde tak o změny klimatu ale o vývoj kde se rozšiřují pouště a Evropa je z jihu a východu obklopena pouštěmi ... Navíc klimatické cykly mají od 5 až do 300 a více let ... Navíc ani nevíme co už se udělalo dříve a jaká cesta zde se ušla. Není to fenomén dnešní generace ale vlastně už od 19 století ... Planeta je nastavena pořád hledat svoji rovnováhu a když ji na chvilku najde tak je nový druh a ekosystém ... Člověk prostě je stavěn na stabilitu a lineární vývoj a řád a Země je prostě chaos :-)

6 0
možnosti
Foto

Na kongres ve Švýcarsku se měla dopravit na kole nebo koloběžce. Jenomže tam určitě přiletěla a tak jsou to jen kýmsi v pozadí režírované kecy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Normální člověk s racionálními názory na svět kolem nás. Lidé jsou inteligentní a proto by za své činy měli být odpovědní.

Seznam rubrik