Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ně co na tom jejich požadavku je, při americké ropné krizi také skoro přestal téct benzín a teprve potom se začalo uvažovat jak vyjít s tím málem co zbylo. Do té doby, dokud budete mít plnou ledničku budete vyhazovat jogurt s den prošlou dobou minimální trvanlivosti. Nouze naučila Dalibora housti. A těch příkladů je spousta. Dnešní dobu symbolizuje kult rozežranosti a dokud nepřijde nouze, nic se nezmění. Dopřejte těm aktivistů svoje místo na slunci jako slabou protiváhu prouhelným lobistickým skupinám.

0 0
možnosti
JK

Vy se trochu uskromníte, ale co lidé co už teď obracejí každou korunu?

0 0
možnosti
VF

Vždyť máme Uhelnou komisi, ta má za úkol tyto plány, jak ukončit dobu Uhelnou vytvořit pro ČR. Požadovat konec doby uhelné je legitimní, neboť bez tohoto požadavku by uhelná komise nevznikla. Stejně tak USA nejdřív řeklo, že chce do deseti let na Měsíc aniž by k tomu v té době měli technologie. A vidíte, povedlo se.

0 0
možnosti
VF

Podle neviditelného psa jsou ekofašos úplně všichni.

0 0
možnosti
VK

stejné jako v Německu nebo na Letné.. "nepřestaneme křičet (event něco horšího), dokud nesplníte naše požadavky, i když nemají žádný racionální ani jiný základ".

5 4
možnosti
LV

Zakousněte se do koblihy a Letnou nechte na pokoji. Požadavek na odstoupení Babiše, který je ve střetu zájmů, je naprosto legitimní. Pokud je ANO demokratickou stranou, jistě najde dost vhodných lidí na post premiéra. A pokud nenajde, potom je na místě se ptát, co je to vlastně za uskupení? Babišovi lokajové?

2 0
možnosti
Foto

Aktivisté se (asi?) nesmírně rychle a aktivně vrátí ke svíčkám a loučím, přičemž začnou napřed zkoumat, kolik je potřeba elektřiny na výrobu jedné tuny parafinu, ze kterého se svíčky vyrábí a potom se po svém omylu vrátí k lojovým svítilnám. A v rodinách aktivistů se bude dbát na pěkně tvarované postavy žen a prát postaru a hlavně ekologicky - podle hesla /puritáni a admini zde snad vyjímečně prominou/ - "Chceš-li míti velké cecky, prodej pračku, kup si necky...!" ;-O

4 1
možnosti
VF

Aktivisté požadují rychlejší přestup k novým technologiím. Nechápu, proč to pro vás znamená návrat na stromy a k loučím. To jsou opravdu prastaré technologie, ale evidentně nechápete rozdíl.

0 2
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2027x
Normální člověk s racionálními názory na svět kolem nás. Lidé jsou inteligentní a proto by za své činy měli být odpovědní.

Seznam rubrik