Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S elektřinou mají problém hlavně Němci, elektřinu mají drahou a ještě mají kolísající produkci, tak možná místo aby si udělali doma pořádek, tlačí na ostatní, aby na tom byli stejně špatně. Je to hloupost a neměli bychom na to přistoupit, jenže my to asi neovlivníme. :-(

0 0
možnosti
Foto

To je něco podobného jako s potravinami. Bývali jsme docela soběstačná země v oboru zemědělská produkce. Jeden člověk tehdy řekl něco v tom smyslu, že netřeba podporovat zemědělství u nás doma. V Evropě je potravin dost, dovezou se.... Situace s energií je tak trochu podobná. Jen jí v Evropě už začíná být méně než "dost". ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jo, máte pravdu. Bolševici, kteří zde vládli před rokem 89 nebyli žádní géniové, ale oproti současné vládní garnituře věděli, že vodu, potraviny a energie musí mít vlastní. Země, která toto nemá ve svých rukou, je vydána napospas těm druhým. Vodu jsme prodali a taky za ni dnes tvrdě platíme cenami o tisíce procent vyššími, než dříve. V produkci potravin už dávno soběstační nejsme a také díky tomu konzumujeme to, co ostatní už nechtějí a zdůvodňuje se to tím, že "je to naše zvyklost". Energie byla naše poslední doména, ale díky obstrukcím, záškodnictví a nenažranosti některých lidí o její soběstačnost právě přicházíme. Poznáme to velice zřetelně, podobně jako u té vody.

5 1
možnosti

Ta voda je skutečně průšvih a Frantíci věděli co činí ale naše slavná zastupitelství těžce selhala...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS